10 Ocak 2017 Salı

İçinizi ısıtacak masal tadında film önerileri


Kış geldi gelecek derken, yoğun karlı günlerle karşı karşıya kaldık bile.  Karlı havalarda dışarı çıkmak tam bir işkence halini almışken siz de benim gibi “Evim evim güzel evim” diyenlerdenseniz tüm ailenin güzel vakit geçirebileceği film önerilerim var. Yayılın koltuklara, sarılın battaniyelere ve içinizi ısıtacak, yüzünüzü gülümsetecek filmlerle sinema keyfini evinize taşıyın. Patlamış mısırlarınızı ve dumanı üstünde mis gibi tarçın kokan saleplerinizi hazırlamayı unutmayın.

Malefiz



Bayılıyorum masalların bilinen hikayelerine bambaşka tatlar katan senaryolara. 2014 yapımı Malefiz de hikayeye farklı bir soluk getiren filmlerin başında geliyor. Huzurlu ve barış dolu bir kalbe sahip olan Malefiz, sevdiği adam tarafından ihanete uğrayınca taş kalpli bir periye dönüşür. Masalın bilinen hikayesi burada kendisini gösterir ve Kinle dolu Malefiz Kralın kızı prenses Aurora'yı lanetler. Hikayenin kalanı sizi bambaşka duygulara sürükleyecektir...

Grinç


Jim Carrey güldürmeye devam ediyor. Bu kez huysuz bir karakter olan Grinç'i canlandıran Carrey, mimikler konusunda ustalığını buradada göstermiş. Yılbaşı ruhunu filme boyunca hissedeceğimiz filmde, güzel bakan gözlerin bu hayatta neleri değiştirebileceğini izleyeceğiz. 

Pamuk Prenses'in Maceraları 


Julia Roberts'i izlemeye doyamayanlar ekran başına. Pamuk Prenses'in Maceraları filminde kötü kraliçe karakteri ile izleyeceğimiz Roberts burada da büyülemeye devam ediyor. Özellikle Julia Roberts'i kötü karakter olarak izlemek heyecan veriyor. Bilindik masala yine farklı bir yaklaşım getiren filmi ailece keyifle izleyebilirsiniz.

Alice Harikalar Diyarında


Yakın zamanda 2. vizyonda yer alan Alice Harikalar Diyarında, yine keyifli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi olabilecek nitelikte. "İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır" temeline dayanan hikayenin filminde bu kez Johnny Depp, Helena Bonham Carter gibi isimler harikalar yaratıyor. Özellikle çılgın şapkacı benim favorim durumunda...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder