15 Ekim 2014 Çarşamba

Kara Para Aşk 20. Bölüm Elif'in aksesuarları


ATV'nin en sevilen dizileri arasında liste başı olmaya aday Kara Para Aşk, 15 Ekim Çarşamba akşamı 20. bölümü ile yine izleyicileri ekran karşısına kilitledi. Tuba Büyüküstün'ün Engin Akyürek ile birlikte muhteşem bir oyunculuk sergilediği dizinin 20. bölümünde yine heyecan doruktaydı. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün'ün canlandırdığı Elif karakterinin Roma'da yansıttığı tarzı yine biz hanımları hayran bıraktı. İtalyan modası ile harmanlanan aksesuarların her biri ayrı dikkat çekiciydi. Elif'in, Roma'da kıyafet tercihi İtalya'nın ünlü markası Stefanel'den yana oldu. Aksesuarlar ise Lidyana.com'da satışta olan Bendis'ten. Gelin hep birlikte inceleyelim.


Tuba Büyüküstün'ün başarıyla canlandırdığı Elif karakteri 20. bölümde şahane bir Stefanel kazak giydi. Yanları açık, nefis bir siyah kazaktı. Fiyatı 140 £ ve buradan alabilirsiniz.



Yine Elif'in çoklu zincir şahmeran bilekliği Bendis'ten. Fiyatı 84 TL ve detaylı olarak buradan inceleyerek, satın alabilirsiniz. 


Elif'in saçlarını süsleyen taç ise yine Bendis'ten. Fiyatı 124 TL. Detay için buraya tık tık



Elif'in boynunu süsleyen katmer kolye ise hiç sandığınız gibi ağır değil. tamamen el işçiliği ile hazırlanan katmer kolye oldukça hafif ve yine Bendis'ten. Fiyatı 116 TL. Detaylar burada.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder